CHRISTMAS ORANGE-GREEN-U12 FESTIVAL

Δημοσιεύτηκε στις 22/12/2016 στην κατηγορία Τουρνουά

Στις 17-18 Δεκεμβρίου ο όμιλός μας διοργάνωσε το Christmas Festival ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ.
Παιδιά από τους ομίλους, Παλάσκας Περιστερίου, Ο.Α.Πετρούπολης, Ο.Α. Κερατσινίου, Α.Ο.Α Αιγάλεω 92, Α.Ο.Α.Ηλιούπολης, ΠΕΡΑ Φαλήρου, Δροσιάς, MGM Tennis Academy, O.A.Kαισαριανής, Α.Σ."Η Πάρνηθα", ΑΣΟΧ Φοίβος, Α.Ο.Α.Χαϊδαρίου έλαβαν μέρος στο τουρνουά, αγωνίστηκαν 3 αγώνες και έλαβαν μετάλλιο και κύπελλο ο πρώτος.
Κατά τη διάρκεια του τουρνουά τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν την έκθεση βιβλίου που πραγματοποιήθηκε, να αγοράσουν δώρα από το bazaar μας και να γνωρίσουν τα ρούχα της εταιρίας Invictuspro performance sportswear που ήταν κοντά μας. 
Επίσης οι μικροί αθλητές έλαβαν δώρα από τη ΝΟΥΝΟΥ και την εταιρία σοκολάτας Oscar, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα γιατί έδωσαν στα παιδιά ακόμα μεγαλύτερη χαρά!!
Τέλος στην εκδήλωσή μας ήταν και το "Χαμόγελο του Παιδιού", όπου με τον κουμπαρά τους οι παρευρισκόμενοι πρόσφεραν ότι μπορούσαν!
Η πρόεδρος του ομίλου Χαντζή Δήμητρα και το Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά όλους τους συμμετέχοντες, τους συνοδούς προπονητές και τους γονείς τους και εύχονται σε όλους καλές γιορτές!!!!

« επιστροφή

A.O.A.X. - Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου

τηλ. 210 5810194
email. aoax@hotmail.gr
follow us on facebook

all rights reserved | developed by Jetnet ©