ΣTHN ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ U12 ΜΑΚΡΗΣ ΚΑΙ ΣΚΑΛΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσιεύτηκε στις 09/01/2020 στην κατηγορία Διακρίσεις Αθλητών

Με ξεχωριστή στιγμή έκλεισε το 2019!
Οι αθλητές μας Μακρής Νίκος και Φώτης Σκαλτσογιάννης εκπροσώπησαν την χώρα μας στο Ισραήλ στο international team u12 & individual event στην Χάιφα!!
Μπράβο παιδιά! Μας κάνατε υπερήφανους!

 

 

Η ελληνική αποστολή U12, αποτελούμενη από την Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, τη Μυρτώ Πρωιμάκη, τον Φώτη Σκαλτσογιάννη και τον Νίκο Μακρή, σημείωσε πολλές επιτυχίες  στη Χάιφα του Ισραήλ για το International Team U12 & Individual Event στις 22-29/12/2019.

O απολογισμός της ελληνικής ομάδας ήταν πολύ καλός. Στο ομαδικό τουρνουά, η ομάδα μας κατέκτησε την 3η θέση. Αρχικά, η ομάδα μας πήρε bye για τα ημιτελικά, όπου ηττήθηκε με 4-2 από τη διοργανώτρια χώρα, το Ισραήλ. Στη συνέχεια τα ελληνόπουλα αγωνίστηκαν για την 3η θέση και επικράτησαν με 4-0 της Βουλγαρίας.

Ακολούθησε το ατομικό τουρνουά, όπου τα ελληνόπουλα επίσης σημείωσαν σημαντικές επιτυχίες. Η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου κατέλαβε την 3η θέση του κυρίως ταμπλό. Κέρδισε την Stefaniya Neparent με 6-0 και τη Mai Fadida με 6-4. Στα ημιτελικά ηττήθηκε από την Κύπρια Άννα Δεμιρτζή με 6-2, 6-4 και στον αγώνα της 3ης θέσης κέρδισε την Zlata Chinnova με 6-1.

Η Μυρτώ Πρωιμάκη έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του κυρίως ταμπλό, κερδίζοντας στον 1ο γύρο την Aisha Bikbulatova με 6-2. Στη συνέχεια γνώρισε την ήττα από την Zlata Chinnova.

Ο Νίκος Μακρής πήρε την 1η θέση στο consolation ταμπλό. Στο κυρίως ταμπλό είχε κερδίσει τον Selim Chagylov με 6-0, αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες στα προημιτελικά από τον Ivan Ivanov, με 6-7. Στη συνέχεια κέρδισε κατά σειρά τον Κύπριο Κωνσταντίνο Μεγάλεμο με 6-3, τον Ισραηλινό Leon Sloshenski με 6-3 και τον Βούλγαρο Dimitar Kisimov με 6-1, για να πάρει την 1η θέση στο consolation.

Τέλος, ο Φώτης Σκαλτσογιάννης γνώρισε την ήττα στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό από τον Javokhirbek Mirzakamolov με 6-0 και έπαιξε στο consolation ταμπλό. Εκεί κέρδισε τον Mark Haidt με 6-0, αλλά ηττήθηκε στα προημιτελικά από τον Itay Ezra, με 3-6.

« επιστροφή

A.O.A.X. - Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου

τηλ. 210 5810194
email. aoax@hotmail.gr
follow us on facebook

all rights reserved | developed by Jetnet ©